Cum sa pici mereu impostor in Among Us?

Among Us, un joc foarte distractiv dar si enervant!

In ultima vreme am vazut tot mai multa lume jucand acest joc si am zis sa-l incercam si noi! In prima faza am facut un room privat si am jucat intre noi (vreo 8 colegi din echipa de dezvoltari). Mai mai sa ne luam la ceartape motiv ca fiecare mintea incercand sa ascunda faptul ca el sau ea este impostor! Apoi am inceput sa jucam in camere publice aleatorii! Ne-a placut si ne-a atras atentia destul de mult. Am jucat cateva zile la rand in pauzele de masa si cele de repaus, unii dintre noi chiar si acasa cand prindeam ceva timp liber! E foarte clar ca toti ne doream lafel ca toata lumea sa picam impostor! Lucru putin mai greu de realizat, deoarece nu stiam algoritmul serverelor creatorului acest joc. In cele ce urmeaza va vom prezenta o unealta interesanta care iti va face game-play-ul malt mai usor!

Trucuri pentru Among Us:

Asa cum mentionasem putin mai sus va vom dezvalui o metoda eficienta de a trisa in jocul Among Us! Dupa cateva zile de joaca si distractie dar si multi nervi, au urmat inca cateva zile de cercetare si dezvoltare. Echipa noastra de dezvoltatori au reusit sa acceseze serverele jocului si sa inteleaga algoritmii acestui joc. Asa s-a reusit dezvoltarea unei aplicatii de tip APK care are acces la serverele jocului original dar nu numai… Acest Among Us Hacked APK are cateva majore facilitati care iti permit sa pici in 90% din cazuri impostor! Si nu s-a terminat. Pe langa faptul ca pici in mod automat in 90% din cazuri impostor, aplicatia dezvoltata de noi mai are cateva plus-uri care suntem sigur ca iti vor placea foarte mult:

  1. Trecerea prin pereti;
  2. Marirea vitezei;
  3. Auto-tintire;
  4. Auto-asasinare 50%;
  5. Auto head-shot;
  6. Mod bani gratuit.

Mod APK Among Us Hack NO ROOT.

Toate aceste beneficii sunt disponibile in mod gratuit pentru toate dispozitivele care ruleaza pe sistemul de operare Android si nu necesita ROOT.

Acceseaza aplicatia Among Us Mod Impostor Gratuit apasand pe butonul de mai jos! Momentan aplicatia ruleaza numai pe Android! Avem vesti bune si pentru toti utilizatorii care se joaca Among Us de pe dispozitive cu sistem de operare iOS. Echipa de dezvoltare si developare lucreaza deja la aplicatia care va putea rula si pe dispozitivele iOS iar in cel mai scurt timp va disponibila pentru descarcare tot pe aceasta pagina in sectiunea de descarcari (in josul paginii).

Nu uita sa dai Like inainte sa descarci aplicatia!

4 comentarii pentru “Cum sa pici mereu impostor in Among Us?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *